315-kopie
 

Watervrienden Hoofddorp

 

 

Inloggen


Aanmelden als nieuw lid

Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

a GROEP

Geplaatst op 20-02-2023  -  Categorie: Algemeen

Beste leden,

 

Het is weer even geleden dat we u een bericht hebben gestuurd. De reden hiervoor is simpel: er was weinig nieuws. Nu de vakantie is aangebroken en we voor een nieuw seizoen staan sturen we u het laatste nieuws.

 

Het nieuwe zwemseizoen begint op dinsdag 18 augustus 2020.

 

Jaarvergadering

Zoals eerder gemeld hebben we de ledenvergadering uitgesteld vanwege de corona. Ondanks dat er voorlopig nog de 1,5 meter afstand blijft gelden heeft het bestuur besloten de ledenvergadering te houden op woensdag 14 oktober 2020. De locatie is nog niet bekend, maar waarschijnlijk in het SKWA. Om goede maatregelen te kunnen nemen m.b.t. corona regels in de vergadering dient er een aanmeldformulier ingevuld te worden om deel te kunnen nemen aan de vergadering. Als de locatie bekend is zal dit formulier samen met alle relevante documenten op de website geplaatst worden.

 

Toegangspas

Voor leden die de vereniging hebben verlaten en hun pas nog willen inleveren kan dit in de eerste twee weken van het nieuwe seizoen. Dus op de verenigingsavonden tussen 16 augustus en 30 augustus. In die tijd zal er iemand aanwezig zijn om de pas aan te nemen. Daarna (afhankelijk van de corona maatregelen) kan het alleen op afspraak.

 

Diploma zwemmen

Omdat er door de corona een aantal personen niet het C-diploma heeft kunnen halen en wel hebben opgezegd, hebben we besloten dat die leden nog kunnen blijven zwemmen tot aan het eerste diploma zwemmen in november van dit jaar. Of er hiervoor een vergoeding gevraagd wordt hangt ervan af of de vereniging gecompenseerd gaat worden voor de kosten veroorzaakt door de corona. Voor die personen die hiervan eventueel gebruik van willen maken horen we dit graag. U kunt hiervoor een mail sturen naar eitamrofni.[antispam].@watervriendenhoofddorp.nl onder vermelding van “gestopt voor het c-diploma” en de naam en geboortedatum van het kind.

 

Corona maatregelen

Zoals het er nu naar uit ziet zullen de corona maatregelen wat betreft de routing in het zwembad ook begin volgend seizoen van kracht zijn. Als er hierin wijzigingen komen houden zullen we dit zo spoedig mogelijk kenbaar maken.

 

Compensatie

Zoals u wellicht in de kranten heeft kunnen lezen komt er een compensatieregeling voor sportverenigingen. Echter is op dit moment nog niet bekend wat de hoogte van de regeling zal zijn. Als Watervrienden Hoofddorp weet wat de hoogte van het bedrag is zullen we alle leden van het seizoen 2019/2020 naar rato compenseren. De verwachting is dat er in augustus meer duidelijkheid komt hierover.

 

Tot slot wensen we u nog een prettige vakantie toe en hopen u weer te zien in het nieuwe seizoen.

 

Bestuur Watervrienden Hoofddorp

Laatste nieuws

Zwemvierdaagse!

Datum: 02 oktober 2023
Van 23 t/m 26 oktober 2023 is in het SKWA de zwem4daagse!   Elke avond zwem je 1000 meter (40 banen). Na 4 dagen ontvang je een mooie zwem4daagse oorkonde en medaille. Vergeet niet om iemand mee te n... Lees meer

a GROEP

Datum: 20 februari 2023
Beste leden,   Het is weer even geleden dat we u een bericht hebben gestuurd. De reden hiervoor is simpel: er was weinig nieuws. Nu de vakantie is aangebroken en we voor een nieuw seizoen staan sturen we u het laats... Lees meer

Onderwaterhockey bijna naar de hoofdklasse

Datum: 15 november 2022
Op 6 november was voor de senioren de onderwaterhockey competitie begonnen. Op deze dag was een selectie toernooi met de top van de eerste klasse en de hele hoofdklasse van vorig seizoen om te bepalen wie er dit seizo... Lees meer

Jubileum John en Corrie

Datum: 15 november 2022
Afgelopen zondag 13 november was ons erelid John Bisschops 70 jaar getrouwd. John is een van de oprichters van onze vereniging en in de begin jaren onze penningmeester geweest. Ook heeft hij jarenlang zwemles gegeven.... Lees meer

Jaarprogramma

JUN
18
Verenigingsavond

Algemeen | 18:00 - 21:00 | deel 43 / 50 | SKWA

JUN
21
Verenigingsavond

Algemeen | 18:00 - 21:00 | deel 44 / 50 | SKWA

JUN
25
Verenigingsavond

Algemeen | 18:00 - 21:00 | deel 45 / 50 | SKWA

JUN
28
Verenigingsavond

Algemeen | 18:00 - 21:00 | deel 46 / 50 | SKWA

JUN
30
Landelijke Zwemcompetitie

Wedstrijdzwemmen | deel 4 / 4

JUL
2
Kledingzwemmen

Algemeen | deel 12 / 12

JUL
2
Verenigingsavond

Algemeen | 18:00 - 21:00 | deel 47 / 50 | SKWA

JUL
5
Afzwemmen ABC diploma

afzwemmen | deel 3 / 3