Aanmelden als nieuw lid

Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Jongste wedstrijdzwemmers leveren mooie prestaties

Geplaatst op 13-12-2018  -  Categorie: Algemeen

Op zondag 9 december deden 11 wedstrijdzwemmers uit de categorie A-C (tot 14 jaar) mee aan de Nederlandse Junioren Zwemkampioenschappen WVNL. Deze nieuwe wedstrijd werd voor de eerste keer georganiseerd door Watervrienden Nederland en vond plaats in het Hofbad in Den Haag. Maar liefst 15 Watervrienden verenigingen vanuit heel Nederland deden mee aan de wedstrijd. De zwemmers uit Hoofddorp leverden mooie resultaten: de ene na de andere persoonlijke records werd verbroken. Tweemaal viel een zwemmer net naast het podium: Edward en Amelie werden helaas net vierde. Cyrille had meer geluk, tot drie keer aan toe kwam hij uit op een podiumplek. Met een zilveren medaille op de 100 meter rug en de 100 meter vlinderslag en een onverwachte bronzen medaille op de 100 meter borstcrawl keerden we aan het einde van de middag weer terug richting Hoofddorp.

Laatste nieuws

Zwemvierdaagse!

Datum: 02 oktober 2023
Van 23 t/m 26 oktober 2023 is in het SKWA de zwem4daagse!   Elke avond zwem je 1000 meter (40 banen). Na 4 dagen ontvang je een mooie zwem4daagse oorkonde en medaille. Vergeet niet om iemand mee te n... Lees meer

a GROEP

Datum: 20 februari 2023
Beste leden,   Het is weer even geleden dat we u een bericht hebben gestuurd. De reden hiervoor is simpel: er was weinig nieuws. Nu de vakantie is aangebroken en we voor een nieuw seizoen staan sturen we u het laats... Lees meer

Onderwaterhockey bijna naar de hoofdklasse

Datum: 15 november 2022
Op 6 november was voor de senioren de onderwaterhockey competitie begonnen. Op deze dag was een selectie toernooi met de top van de eerste klasse en de hele hoofdklasse van vorig seizoen om te bepalen wie er dit seizo... Lees meer